Tarieven

Tarieven 

  • Intake gesprek integratieve kindertherapie/ KLUB coaching: gratis
  • Oudergesprekken (45 minuten): €75,-
  • Kind sessies (45 minuten): €75,-
  • Brusjescoaching (45 minuten): €75,-
  • Oudercoaching (45 minuten): €75,-
  • Schoolobservaties: €75,- per uur, eventuele verslaglegging ook meegerekend.

 

Let op! Deze tarieven gelden tot 1 januari 2019.

Heeft jouw kind dringend hulp nodig en zijn de financiële verplichtingen niet haalbaar?
Stuur me gerust een mail met jullie huidige situatie. Ik denk graag met jullie mee, want integratieve therapie moet voor iedereen toegankelijk kunnen zijn!

 

Vergoedingen

Happy Child is aangesloten bij beroepsvereninging de VIT (de Vereniging van Integraal Therapeuten) en koepelorganisatie RBCZ. Hierdoor worden de sessies door een groot aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Op de site van de VIT is een overzicht geplaatst van de vergoedingen van zorgverzekeraars per 1 januari 2018.

Neem bij twijfel altijd contact op met de zorgverzekeraar om te toetsen of zij de sessies van een VIT aangesloten therapeut vergoeden. Dat kan zijn onder de noemer: alternatieve zorg, alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeswijzen, alternatieve behandelingen, alternatieve behandelwijzen, psychosociale hulp of overige psychologische hulp.

Kijk hier voor de vergoedingsmogelijkheden.

Mocht jouw zorgverzekeraar de kosten niet vergoeden dan kun je coulance aanvragen bij je zorgverzekeraar. Je kunt gebruik maken van een voorbeeldbrief die de VIT heeft opgesteld.

Deze therapie kun je ook aanvoeren als bijzondere ziektekosten bij de jaarlijkse belastingaangifte. Binnen een PGB (Persoons Gebonden Budget) kan ook begeleiding gegeven worden.

Belangrijke nummers voor vergoedingen zijn:

AGB-code praktijk: 90062472
AGB-code zorgverlener: 90103073
Vit registratienummer: 543.17.A

De praktijk staat geregistreerd onder het postadres.