Sleuteltraining hartgrondig opvoeden

Sleuteltraining HarTgrondig opvoeden voor opvoeders.

Deze opvoedtraining voor opvoeders bestaat uit 6 basissessies. Tijdens deze sessies komen vijf ‘negatieve’ gedragingen van kinderen aan de orde. Dit zijn ongehoorzaamheid, zeuren, ruzie, liegen en geweld. Daarnaast wordt het thema ‘jij in je rol als opvoeder’ besproken.

De Sleuteltraining HarTgrondig Opvoeden voor opvoeders is een verdieping op het boek ‘De sleutel tot je kind’ (2012) van Charlotte Visch.

Alle ‘negatieve’ gedragingen van kinderen worden bekeken in de context waarin het kind leeft, denkt en voelt. Je leert (opnieuw) met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar kinderen en te communiceren met kinderen. Wat willen ze zeggen met hun gedrag en hoe kun je hier mee om gaan? Je zult merken dat jouw relatie met kinderen zich verbetert en zich verdiept wanneer je anders naar kinderen kunt kijken en luisteren.

 

Kosten, waar, wanneer en materialen

Kosten: €200,- voor 6 bijeenkomsten van 2,5 uur per avond. Dit is inclusief oudermap t.w.v. €75,- Het boek sleutel tot je kind van Charlotte Visch dient zelf aangeschaft te worden á €25,- via de webwinkel van Charlotte Visch of is te bestellen bij Happy Child.

Waar: Bovenkarspel

Wanneer: In 2018 wordt de sleuteltraining in ieder geval in het voorjaar en in het najaar gegeven.
Bij veel extra interesse is het mogelijk een extra groep te starten.

Inclusief: Schoudertas met logo, opvoedersboek, toegangscode tot ChildConsult-filmpjes gedurende een schooljaar (om thuis nog eens na te kijken) en 6 Sleutelkaarten met een samenvatting van de les.

Wil je je opgeven voor deze training of heb je vragen, stuur gerust een mailtje of vul het contact formulier in.

De sleuteltraining HarTgrondig opvoeden kan ook gegeven worden in zelf samengestelde groepen.
Jullie kunnen dan, uiteraard in overleg met de trainers, zelf de data bepalen. Deelname vanaf 4 personen.
Wil jij samen met jouw vriend(inn)en groep, familie of andere groep de training volgen? Stuur gerust een mail voor de mogelijkheden.